26-річна Аліна Гросу проміняла зрадника Романа Полянського на ровесника свого батька: зате щирий патріот України

Знаменита українська співачка Аліна Гросу сколихнула мережу новими кадрами з легендарним українським поетом та драматургом. Усі деталі в статті.

З початку війни Аліна Гросу намагається якомога дужче підтримати свою країну. Вона надала прихисток переселенцям у власному будинку у Львові, а також готує на добровільних підставах у їдальні.

Аліна Гросу проміняла зрадника Романа Полянського на ровесника свого батька

Необхідно відзначити, що репутація співачки все одно була заплямована. Цьому посприяв її обранець Роман Полянський, який є громадянином російської федерації. З 24 лютого чоловік жодного слова не сказав у підтримку держави, у якій заробляв гроші. І ба більше, поруч з Аліною його немає, а свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram він закрив.

Наталка Денисенко не могла витримати такого цинізму і прокоментувала поведінку колеги. Вона заявила, що подібним людям не місце в Україні і вони мають повернутися до росії. Варто відмітити, що імовірність того, що чоловік і так вже знаходиться в Москві вельми висока. Особливо це підкреслює поведінка Аліни, яка досі не сказала ані слова про свого коханого, роблячи вигляд, що його ніколи не існувало.

Тим не менш, усі спільні фотографії в акаунті вона зберегла, і від Романа не відписалася. Тож їхні стосунки залишаються під питанням. Натомість нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram іншу фотографію, яка виявилася вельми приємною для її фанатів. Зірка сфотографувалася поруч з великим поетом та драматургом Рибчинським.

Вона публічно привітала діяча культури з днем народження та віддала належне його таланту та внеску у розвиток України.

Схожі статті