46-річна Наталія Могилевська заговорила про всиновлення малюка з дитбудинку: “Пережили надто багато”

Відома українська співачка Наталія Могилевська знову заговорила про всиновлення дитини. Чи готова артистка взяти малечу з дитбудинку?

Близько року тому Наталія Могилевська у розмові з журналістами вже піднімала тему всиновлення. На той момент вона зізналася, що розглядає цей варіант, але не може поки що взяти на себе таку відповідальність через те, що в неї немає чоловіка, який міг би стати відповідальним та люблячим батьком. Згодом стало відомо, що через розлуку під час пандемії, вона розсталася зі своїм обранцем.

46-річна Наталія Могилевська заговорила про всиновлення малюка з дитбудинку

Наталка Могилевська знайшла в росії брата, який не вірить, що в Україні війна
46-річна Наталія Могилевська заговорила про всиновлення малюка з дитбудинку

Немає нічого дивного, що бездітна Наталія у період війни як може намагається допомогти діткам, які залишилися сирітами. На жаль, на даний момент малеча не може офіційно стати членами іншої родини, але є можливість стати опікунами.

Зараз Наталія займається волонтерством разом зі своїм новим обранцем. Її добра справа стосується саме надання житла тим дітлахам, які більше не можуть розраховувати на батьківське тепло.

Преса поцікавилася у співачки, чи розглядає вона імовірність встановлення тепер, коли в Україні так багато дітей, які залишилися без батьків. Співачка не змогла відповісти на це питання негативно, але і якось коментувати його відмовилася. Імовірно, що артистка поки що готує своє рішення і не готова його оголосити.

“Ми вже всиновили 43 дитини, вони зараз перебувають у дитбудинку в Умані. Я там вже була кілька разів. Ці діти пережили надто багато страждань. Коли я приїжджаю до них, вони зустрічають мене з криками: “Мама!” Тож, у мене 43 дитини, яким ми даємо все, що є в наших силах — їжу, одяг, ліки, підтримку… Чи хочу я всиновити дитинку? Поки не буду про це говорити”, — каже співачка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".