Тоня Матвієнко розповіла всю правду про своє розлучення з Арсеном Мірзояном: “Чоловіка не бачу, і тому…”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вперше прокоментувала новину про своє розлучення з Арсеном Мірзояном. Усі деталі в нашій статті.

Після декількох тижнів війни Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили про розлучення. Українські блогери були настільки захоплені новиною, що під час обговорювання цієї події онлайн, заявили, що Тоня Матвієнко також розлучається з Арсеном Мірзояном. Преса одразу підхопила це повідомлення, однак, згодом співачка спростувала плітки та заявила, що в них все добре.

Тоня Матвієнко розповіла всю правду про своє розлучення з Арсеном Мірзояном

Журналісти “Зіркового шляху” вирішили все ж таки розпитати Тоню, звідки взялися подібні плітки, адже диму без вогню не буває.

Варто відмітити, що співачка аніскільки не ображається за це і ставиться до подібних речей дуже спокійно. Зокрема, вона зізналася, що їй взагалі все одно, і якби не попередження її піар-менеджеру, вона навіть не відреагувала б.

Тоня Матвієнко та її чоловік та колега Арсен Мірзоян розійшлися.
Тоня Матвієнко розповіла всю правду про своє розлучення з Арсеном Мірзояном

“Та то блогери, блогери, в них було там якесь відеоспілкування і вона почали казати: “А ти чула, що Дорофєєва з Дантесом розсталися?” Ну вони туди і нас… Пішло поїхало… Якось воно підхопилося. Плітки… Навіть Саша, мій піарник, сказав, що мабуть треба написати пост, що це чутки. А я казала: “Та мені якось все одно”. А потім подумала, що треба написати. Бо якось було багато… Скрізь про це почали писати. Чоловіка не бачу і думаю, як це можна було розстатися?”

Необхідно відзначити, що у пари все добре, і обговорювати можливі проблеми в шлюбі Тоня, звісно, не поспішає. Тим паче, що події в Україні не дозволяють займатися особистим життям.

Схожі статті