Як виглядає єдина невістка Софії Ротару: син обрав вродливу, заможну та повну протилежність своєї матері

Єдиний син Софії Ротару багато років тому одружився на прекрасні дівчині і подарував мамі онуків. Як виглядає обраниця голови сімейства, дізнайтеся в нашій статті.

Легендарна українська співачка Софія Ротару народила єдиного сина Руслана, будучи зовсім молодою. Багато років згодом знаменитість не одноразово говорила, що шкодує, що народила лише одну дитину. Однак, Руслан її не підвів. Чоловік став зразковим сином, успішним бізнесменом та хорошою головою для їхнього сімейства.

Як виглядає єдина невістка Софії Ротару

Син та онук Софії Ротару заплатили шалені гроші, щоб перетнути кордон
Як виглядає єдина невістка Софії Ротару

Так, у юні роки він зустрів дівчину на ім’я Світлана. Вродлива світловолоса красуня була донькою бізнесмена. А вона одразу ж пройшлася до смаку чоловіку і через декілька років молоді люди одружилися.

Софія Михайлівна одразу схвалила вибір сина — занадто хороша невістка вийшла. Тим не менш, незабаром до дверей родини поступався скандал, пов’язаний з трагедією у сімействі Світлани. Її батька підло вбили у власному будинку. Тоді ж поповзли чутки про те, що чоловік був нечистим науку.

Софія Ротару разом з невісткою Світланою
Як виглядає єдина невістка Софії Ротару

Необхідно підкреслити той факт, що правило про те, що чоловіки зазвичай обирають жінок, схожих на своїх матерів, у цей раз не спрацювала. Світлана виявилася повною протилежністю Софії Михайлівни, але все одно стала невід’ємною частиною цієї родини, доповнивши її найкращим чином.

Нагадуємо, нещодавно Руслан та його син Анатолій потрапили у скандал через незаконне перетинання українського кордону. Чоловіків затримали співробітники прикордонної служби, а потім відпустили додому. Яке покарання чекає на сімейство Євдокименко поки що невідомо. На даний момент Руслан залишається в Києві.

Схожі статті