Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк відправився воювати на Схід: прихильники моляться за життя музиканта

Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного вторгнення росіян на територію України захищає свою Баткьівщину з зброєю в руках. Зараз музикант планує вирушати на Схід.

24 лютого — день, який змінив багатьох українців. О 5:00 мільйони людей прокинулися від звуків вибухів за вікном. Тоді кожен зрозумів, що до попереднього життя повернутися ми зможемо не скоро. Більшість зірок також забули про сцену й творчість у цілому. Зараз вітчизняні селебріті допомагають чим можуть на різних фронтах — інформаційному, маючи велику та лояльну аудиторію, хтось активно займається волонтерством, а дехто взяв у руки зброю та поповнив лави ЗСУ та тероборони.

У цьому числі опинився і лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк, який з перших днів повномасштабної війни служив у столиці. Музикант записав легендарне відео, на якому він співав пісню “Ой, у лузі червона калина” на фоні Софіївського собору, сперлися на свій автомат. Пізніше британський рок-гурт Pink Floyd взяли цей запис за основу нового треку, який вони присвятили Україні.

На 90-ий день війни стало відомо, що Хливнюк відправляється служити на Схід України, де зараз триває активна фаза бойових дій. Про це розповів журналіст Юрій Кошмарченко, який зустрів артиста у Києві деякий час назад. Тоді Андрій шукав безалкогольне пиво і не міг його знайти у жодному з магазинів.

Пізніше журналістові вдалося знайти напій, про що він написав Хливнюку СМС, а той скромно відповів:

“Дякую, вип’ємо, коли повернуся зі Сходу”.

Андрій Хливнюк з дітьми
Андрій Хливнюк з дітьми

Нагадаємо, що рік тому лідер гурту “Бумбокс” заявив про розлучення з дружиною, з якою він виховував сина і доньку. Зараз Андрій продовжує спілкуватися з дітьми та бере активну участь у їхньому житті.

Схожі статті