47-річна Тетяна Литвинова вперше показала сімейні кадри з донькою: чому дівчинку-янголятко приховувала роками?

Тетяна Литвинова - яскрава зірка телебачення, яка запам'яталася всім ще за часів своєї участі у проєкті "МастерШеф". Там вона була суддею.

Тетяна Литвинова. Героїня цього матеріалу стала справжньою улюбленицею глядачів. Вона була у журі проєкту “МастерШеф”, де запам’яталася своїм витонченим смаком, справедливими вердиктами і щирістю до учасників.

Фанатам, як завжди хочеться більше дізнатися не просто про шлях становлення кумирки, а й про її особисте життя. Тривалий час це було справжньою загадкою, але з настанням епохи соціальних мереж, виявилося, що у зірки є донька.

Що відомо про дочку Тетяни Литвинової?

За офіційною біографією, популярна рестораторка має лише сина. Хлопець вже давно виріс та отримав найкращу освіту у Штатах. Втім, мало хто знає, що Тетяна має ще й доньку. У 2016 році всі медіа трубили про те, що Литвинова стала мамою через її публікацію з карапузом в Інстаграмі.

47-річна Тетяна Литвинова вперше показала сімейні кадри з донькою

Щоправда, для дитини вона стала лише хрещеною мамою. Дівчинку звати Вірою і її справжня мама – це кулінарка Ольга Мартиновська, яка також брала участь у проєкті “МастерШеф”, але у якості учасниці.

Тетяна Литвинова вперше показала сімейні кадри з донькою
Тетяна Литвинова вперше показала сімейні кадри з донькою

Цікаво, що Віра – дуже схоже на свою хрещену маму. Обидві – білявки з блакитними очима. Видно, що малеча сильно любить Тетяну, адже на кадрах просто не відходить від неї ні на крок.

Нагадаємо, що рестораторка – заміжня. Вона зіграла весілля у 2016 році. Чоловік привітно прийняв її дитину від першого шлюбу. Сина звати Володимир і він народився у 1999 році. Мама просто обожнює свого наступника, але багато про нього публічно не говорить.

Схожі статті