Як виглядає донька Олі Фреймут: дівчина з пишними формами, харизмою рокерши та небажанням бути “леді”

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка прославилася своїми манерами та талантом, виховала спадкоємицю зовсім не схожу на неї. Усі деталі в статті.

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут багато років тому намагалася знайти своє щастя у Європі. Вона почала зустрічатися з громадянином Великобританії, що дуже скоро призвело до вагітності.

Зірка була цивільною дружиною європейця, але дуже скоро зрозуміла, що його бурхливий характер та запальний норов не призведуть до гармонійного сімейного життя.

Як виглядає донька Олі Фреймут

Однак через декілька місяців після розставання з британцем у Ольги народилася донечка Злата, яка успадкувала від матері стальний характер, а від батька харизму і зовнішність. Дівчина має можливість проявляти себе таким чином, яким вважає за потрібне, а зіркова мама, яка наставляла глядачок правилам поведінки справжніх леді, не змушує свою спадкоємицю слідувати цим доктринам.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Як виглядає донька Олі Фреймут

Варто відзначити, що дівчина на даний момент навчається в Сполучених Штатах Америки, має вельми красиві форми, вишуканий смак в одязі та макіяжі, а також не приховує справжню себе від аудиторії. Тобто, юна блогерка явно не пасе задніх і викликає живий інтерес і в аудиторії, і в української преси.

Як виглядає донька Олі Фреймут. Скріншот з відео, яке опублікувала дівчина напередодні

До речі, Злата вже будує своє життя за океаном. Дівчина знайшла собі бойфренда, з яким знімає відео для соціальних мереж і повністю освоїлася у новій країні, увійшовши туди, як недостаючий пазл.

Звісно, свою батьківщину вона підтримувати не забуває, як і її мати, яка постійно тримає зв’язок з шанувальниками.

Схожі статті