43-річна Маша Єфросініна зворушила мережу привітанням сина: юний кавалер приніс мамі букет та сказав головне

Українська телеведуча Маша Єфросініна відсвяткувала 25 травня свій 43 день народження. Зірка розчулила шанувальників привітанням від її сина.

Маша Єфросініна сьогодні являється однією з головних ведучих на вітчизняному телебаченні. Зірка не лише має прекрасний досвід та веде ключові шоу, вона також має активну громадянську позицію, а також займається волонтерством. Зірка встигла дати інтерв’ю декільком світовим ЗМІ, щоб висвітлити правду про ситуацію в Україні.

25 травня Єфросініна святкує день народження. Вона розповіла, який зворушливий подарунок їй підніс 7-річний син Саша. Кадри вона показала в Instagram-блозі.

Маша Єфросиніна відсвяткувала день народження
Маша Єфросиніна відсвяткувала день народження

Єфросиніна розповіла, що, згідно з сімейною традицією, її чоловік Тимур завжди починав цей ранок з квітів. Оскільки вона з дітьми поїхала за кордон, а чоловік залишився в Україні, цю роль взяв на себе Саша. Вранці він приніс мамі оберемок троянд.

“Двадцять років мій день народження починається з квітів від чоловіка! Але сьогодні, коли ми в тисячах кілометрів один від одного, наш син не дав цій традиції перерватися”, – розповіла Марія.

Маша Єфросініна показала подарунок від сина
Маша Єфросініна показала подарунок від сина

Телеведуча була зворушена тим, що малюк купив цей оберемок за свої гроші.

“Це найпрекрасніше!”,- зазначила Єфросиніна.

Нагадаємо, що Маша Єфросініна вийшла заміж у 2003 році за київського бізнесмена Тимура Хромава. Подружжя познайомилося випадково на вулиці, тож цю зустріч обоє вважають долею. У Маші та Тимура двоє дітей — старша донька Нана і молодший мин Олександр.

Від початку повномасштабного вторгення росії на територію України телеведуча була в Україні, але згодом прийняла рішення виїхати за кордон разом із дітьми задля збереження їхнього життя та здоров’я. Чоловік теледіви залишився в Україні, просте не відомо чи вдома в Києві, чи в інших регіонах.

Схожі статті