Пономарьов втратив головну зірку свого життя: як змінилася його колишня Мозгова – схудла, поголилася і набила тату

Багато років тому Олександр Пономарьов розійшовся з цивільною дружиною Оленою Мозговою, але вона не припиняє бути центральною фігурою у його житті.

Історія кохання Олександра Пономарьова та Олени Мозгової не полишає голови як глядачів, так і самого артиста, який навіть після стількох років розлуки активно обговорює розставання з колишньою дружиною з пресою. Лише минулого року Олександру вдалося вивести продюсерку себе, заявивши, що вони розлучилися через фізичну зраду, яка була скоєна нею під час стосунків з ним.

Олександр Пономарьов втратив головну зірку свого життя

Однак час минає, і Олена довела, що вміє розставатися з минулим і йти далі. Неодноразово знаменитість демонструвала неймовірне вміння працювати над собою. Можливо саме це так і зачіпає Олександра. Декілька років тому Олена похизувалася тим, що скинула зайву вагу. Тоді їй вдалося позбавитися близько 20 кілограмів.

Олена Мозгова прокоментувала конфлікт Полякової і Білозі
Олександр Пономарьов втратив головну зірку свого життя

Згодом зірка знову стала стрункішою, і знову її вага зменшилася на декілька десятків кілограм. Зачіска жінки змінювалася по-різному: від короткого волосся кольору крила ворона до відверто рудих пасм.

Здавалося фанати Олени готові до всього, але нещодавно їй дійсно вдалося здивувати глядачів. Вона оприлюднила нові кадри, на яких постала з поголеною головою та величезним татуюванням на руці патріотичного характеру.

Олександр Пономарьов втратив головну зірку свого життя

Нагадуємо, що минулого року продюсерці довелося боротися з вельми неприємною хворобою — бореліозом. Мозговій довго не могли поставити правильний діагноз, через що була небезпека отримати хронічне захворювання. На щастя, Олені вдалося вилікуватися від цієї напасті.

Схожі статті