Зірка ICTV Олена Фроляк вперше розповіла, як 24 лютого війна прийшла в її родину: “Струсонуло так, дуже добре”

Відома українська телеведуча Олена Фроляк вперше розповіла в інтерв'ю, як саме зрозуміла, що до її країни прийшла справжня війна. Детальніше в нашій статті.

Відома українська телеведуча Олена Фроляк добре розуміла, що в Україну прийде війна. Як і більшість журналістів, вона сподівалася, що біда омине її Батьківщину. Та на жаль, жінка опинилася серед тих, хто першим почув вибухи та голос цієї війни.

Зірка ICTV Олена Фроляк вперше розповіла, як 24 лютого війна прийшла в її родину

Так, Олена завітала на інтерв’ю до журналістки Аліни Доротюк та розповіла, як саме відбувався цей ранок. А також повідала про свої думки перед нападом.

“Перед 24 лютого я була на ефірі. Це була ніч з 23-го на 24-го. І я поверталася додому 23 лютого, це вже пізно було, десь восьма на пів девятого. І ми з колегами прощались так: “Давайте, щоб ми зустрілись нормально, без війни”. Ви знаєте, воно вже, як НВ написав, “у повітрі пахне війною”. А оскільки ми постійно крутимося в цьому інформаційному просторі… Ми дуже сподівалися, що цього не станеться, але ми розуміли, що так просто нічого не буває”

Також Олена все ж таки не очікувала, що події розгортатимуться настільки швидко, що вона навіть не зможе мирно поїхати на роботу.

“Ми домовилися, якщо щось трапляється, то ми зізвонюємося з колегами з ньюсруму. І їдемо на роботу. У четвертій ранку мені подзвонив Віктор Сорока. І тремтячим голосом, знаєте майже таке, майже плакав: “Лєнка, почалося”

Чоловік Олени не одразу повірив у те, що відбувається, вочевидь, тому що був дуже стомлений.

“Я встала, чоловік мій був на Свободі слова дуже пізно. Він спав дуже міцно. Ну я знаєте так собі думаю: я зараз зроблю кави і поїду собі на роботу. Абсолютно мирні думки. Слухайте, і тут по дорозі до кавомашини струсонуло так, дуже добре. Я розвертаюся з кухні, іду до чоловіка. І коли я начала його будити, знову бабахнуло”

Саме тоді Олена зрозуміла, що необхідно евакуюватися.

Схожі статті