Дочка Єгорової про те, як кидала мамі відео з бомбосховища: “Вона відповіла: “Я попереджала про війну, тепер сидіть”

Відома українська телеведуча і донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська вперше розповіла про реакцію матері на її відео з бомбосховища. Усі деталі в статті.

Декілька місяців тому відома відома українська телеведуча Сніжана Єгорова шокувала своїх фанатів заявою про те, що вона повністю підтримує політику володимира путіна. На той момент вона вже знаходилася за кордоном. Зірка активно висловлювалася проти української влади та не шкодувала уваги російській федерації.

Дочка Єгорової про те, як кидала мамі відео з бомбосховища

Стася Ровінська показала розкішний будинок, у якому живе в США
Дочка Єгорової про те, як кидала мамі відео з бомбосховища

Після цього Сніжана та її донька Стася Ровінська сильно посварилися. Вочевидь, це був не перший скандал на політичній основі. Втім, дівчина не витримала і перед війною розповіла про стосунки з матір’ю в прямому ефірі. Стася плакала і не стримувала гірких емоцій.

Згодом родички публічно посварилися в мережі, а потім Стася взагалі закликала усіх не реагувати на Сніжану.

Нещодавно стало відомо, що дівчина була вимушена переїхати до Сполучених Штатів Америки. Телеведуча виховує трьох дітей і тому вирішила, що для них буде безпечнішим життя за океаном.

Однак, нещодавно Ровінська знову обговорила з журналісткою Аліною Доротюк поведінку своєї мами і на цей раз розповіла вражаючу правду про те, як Єгорова відреагувала на відео з бомбосховища, де її донька ховалася разом з її онуками.

“Я їй писала, коли все почалося. Ми були в підвалі і мій син плакав, спав на підлозі. Я їй надіслала відео. Тоді вона відповіла щось таке, типу: “Я усіх попереджала, що буде війна, ви мені не повірили. Що тепер, сидіть”. Це вона своїм родичам таке відповіла”, – поділилася Стася.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.