Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної: “Я думаю, стосунки закінчилися”

Знаменитий український гуморист, а також колишній обранець Ксенії Мішиної Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому відреагував на вагітність зірки.

Перед початком війни Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв’ю журналісту Славі Дьоміну. Майже уся розмова була присвячена стосункам гумориста з акторкою Ксенією Мішиною, які завершилися вельми неоднозначно для обох партнерів.

Олександр Еллерт не розстався з Ксенією Мішиною
Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Якщо екс-холостячка впевнено говорить про те, що ця історія завершена, то Олександр наполягає на версії, в якій він обов’язково поверне кохання колишньої.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Слава під час інтерв’ю, не соромлячись, копирсався в голові та думках Олександра. Тому залюбки ставив йому гіпотетичні питання. Наприклад, він поцікавився у гумориста, що було-б якщо Ксенія завагітніла від нього. Знаменитість  впевнений, що все склалося б інакше.

“Це був би приємний знак… Я думаю, відносини закінчилися б не так само… Тому що вагітність – це шалена відповідальність переважно для чоловіка… Напевно, в цей момент я десь переключився б і пригальмував би коней у своїх фирханнях”, – зізнається Еллерт.

Варто відзначити, що єдиний сценарій, згідно якого Олександр готовий відмовитися від боротьби за серце Ксенії — це поява іншого чоловіка у житті акторки. Еллерт впевнений, що тоді все завершиться і він остаточно відступиться від екс-коханої.

Тим часом Ксенія говорить про те, що дала досить чітко зрозуміти, що вона не має наміру відновлювати стосунки, щоб Олександр собі не думав. Зірка дивиться лише вперед, взагалі не озираючись.

Схожі статті