38-річна Джамала показала батька своїх дітей: красень-татарин не відходить від неї ні на сантиметр через ревнощі

Українська співачка Джамала привітала столицю з Днем міста та на честь святкової дати поділилася світлинами, на яких вона зображена разом із чоловіком. Щоб побачити ці кадри — читайте далі.

Останні декілька років Джамала мешкає в Києві, хоча народилася вона у Киргизстані в кримсько-татарській родині, а в дитинстві разом з батьками переїхала до Криму. Вперше у Києві майбутня артистка опинилася у студентські роки, коли вступила до навчального закладу. Так у цьому місті зав’язалася її співоча кар’єра, тож і сама столиця стала для Джамали рідним містом.

Зараз тут вона мешкає разом із чоловіком і двома синами. Після 24 лютого, коли росіяни розпочали повномасштабне вторгнення на територію України, артистка була вимушена покинути столицю, шоб вберегти життя та здоров’я двох синів. Наразі малюки мешкають у сестри Джамали в Стамбулі, а сама виконавиця гастролює світом з благодійними концертами, кошти з яких йдуть на потреби захисників України. Чоловік Джа залишився у столиці.

29 травня, коли Київ святкував свій день народження співачка вирішила поділитися улюбленими столичними кадрами, на яких вона зображена разом із чоловіком.

Джамала разом з чоловіком
Джамала разом з чоловіком

“Де б я не була. Київ ніби засів у мозку і нагадує про себе пульсуючими спогадами. І скрізь порівнюєш, а от вдома так. Сьогодні моє місто переживає, як і ми усі, непрості часи. Але нікому не під силу зламати наш дух”, — зазначила співачка.

Джамала разом з чоловіком
Джамала разом з чоловіком

Вона також додала, що надзвичайно скучає за домом: 

“Безмежно сумую за Подолом і Золотими, за виступами просто неба з найкращими краєвидами, за рідними друзями та моєю командою. За своїм життям у Києві”.

Що відомо про чоловіка Джамали?

Бекір Сулейманов народився у Сімферополі. Чоловік молодший за Джамалу на 8 років — пара познайомилася вже у Києві на вечірці у спільних друзів. Бекір приїхав до столиці навчатися. Весілля подружжя зіграло у 2017 році. Зараз вони разом виховують двох синів.

Схожі статті