32-річна Ольга Мартиновська вбралася у білу сукню і заговорила про заміжжя закордоном: “Любов знайшла” (Відео)

Ольга Мартиновська вже кілька років перебуває у статусі незаміжньої. Та нещодавно зірка кулінарії показалася у білій сукні. Невже таки зіграла весілля з таємничим кавалером?

Вона була простою учасницею проєкту “МастерШеф”, яка згодом стала справжнім професіоналом справи. За згоду Ольги працювати боролися імениті ресторани. Мартиновська і справді може похизуватися не лише талантом у кулінарії, а й цікавими сторінками особистого життя.

Її давно вже підозрюють у романі з колегою по кухні – Володимиром Ярославським. Знаменитостей не один раз бачили разом, але теперішні події розлучили їх. Ольга виїхала закордон, а Вова лишився в Україні.

Тим не менш, знаменитість нещодавно заінтригувала прихильників неоднозначним відео, де вона ефектно позує у білій сукні, зізнаючись у коханні. Щоправда, натхненні рядки присвячені далеко не чоловіку. Мартиновська розповіла наскільки любить місто Київ. Публікацію присвятила до Дня міста.

“Ти моє серденько – Київ!
Я народилася за 500 км від тебе, жила за 3000 км, а спокій, успіх, друзів, щастя і любов знайшла з тобою!
Ти видавав мене заміж, народилася Віруня, подарував мені професію!
Коли останній рік мене всі питали “коли ти повернешся до Франції і чому ще не там?”, я остаточно сказала, що вирішила жити, творити і продовжуватися в Україні, в Києві.
Мої плани не змінилися!”, – написала зірка.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська стала переможницею проєкту “МастерШеф” у 2013 році. Вона виграла навчальну подорож у Париж, де навчалася у кращій школі кулінарної майстерності.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.