“Треба бути готовим до всього”: Ектор Хіменес-Браво пройшов спеціальну підготовку, щоб стати на захист України

Ектор Хіменес-Браво поділився фотографіями з бойової підготовки. Головний кулінар країни вирішив вчитися захищати себе та Україну. Щоб побачити ці кадри — читайте далі.

Ектор Хіменес-Браво місяць тому повернувся в Україну. На момент початку повномасштабного вторгнення армії рф зірка “МастерШефу” знаходився за кордоном. Однак, шоумен, не зважаючи на небезпеку, вирішив повернутися до Києва — тут знаходиться його будинок, близькі люди та робота.

Ектор відразу розпорядився на кухнях своїх ресторанів, які він відкрив у Києві, облаштувати пункти для приготування їжі захисникам України, а також переселенцям або киянам, які цього потребують. Тепер щодня підопічні кулінара роблять свій вклад у перемогу України. 

Ектор Хіменес-Браво відвідав Харків
Ектор Хіменес-Браво відвідав Харків

Окрім того, Хіменес-Браво почав опікуватися гуманітарною допомогою, а також відвідувати міста, які постраждали від дій росіян або були під окупацією. Шоумен вже побував у Бучі, Ірпені, Бородянці, Харкові. Зараз же Ектор вирішив навчитися оборонятися та надавати першу медичну допомогу, для цього він пройшов курс бойової підготовки. 

“Війна в країні змусила нагадати, що треба бути готовим до всього за будь-яких обставин. Саме тому я вирішив, що час навчитися бути зі зброєю на “ти””, — зазначив кулінар.

Сам Ектор, який є колумбійцем за походженням, не раз заявляв, що Україна стала для нього домом. Саме тут він зустрів своїх друзів, кохання, а також придбав будинок, який знаходить в Ірпені:

“Українці змінюють світ і борються за мир у всьому світі. Я гордий, що живу 12 років серед вас, і ці 12 років я наповнився вашим духом. Я ніколи не буду колишнім. Я – в захваті. Я – пишаюся. Я – колумбієць, який став українцем. Я битимуся з вами до кінця”, — заявляв зірка “МастерШефу”.

Схожі статті