Нарешті: Оля Цибульська показала світлину зі своїм чоловіком (фото)

Українська телеведуча і співачка Ольга Цибульська опублікувала зворушливе фото з чоловіком.

Популярна українська співачка Оля Цибульська любить ділитися своїми світлинами, часто провокативними і відвертими. Однак артистка не любить показувати публіці свого чоловіка Олександра, з яким одружена вже п’ять років і виховує сина Нестора.

Цього разу співачка відійшла від своїх правил і запостила в Instagram фото з коханим.

Щоправда, на фото видно тільки голову і спину чоловіка, але сам знімок дуже ніжний і яскраво демонструє, що почуття у пари справжні. Сама Оля щасливо посміхається в обіймах чоловіка.

Співачка розповіла, що з коханим чоловіком влаштувала романтичний сніданок. Вона замовила капучіно, а чоловік – круасан, який врешті все-одно дістався зірці. Також співачка побажала фанаткам кайфового тижня.

На ще одній світлині можна побачити, як Оля радісно їсти круасан, який може собі дозволити нечасто, оскільки стежить за фігурою.

«Клас! Ви такі гармонійні!», «Тепер в очікуванні такого ж смачного та сонячного тижня!)))
Ця осінь вже сповнена романтикою, теплом від люблячих людей, натхненням та крильцями за спиною, які дарує Кохана Людинка. Люблю осінь за її здатність прокинути в нас відчуття цінності та важливості», – написали підписники гарні слова для улюбленої співачки.

Нагадаємо, хоч Цибульська і приховує чоловіка від очей шанувальників і ЗМІ, але одного разу він навіть знявся в її кліпі. Пісня «Сукня біла» настільки інтимна і чуттєва, що головну роль в кліпі до неї Оля довірила тільки коханому чоловікові.

Схожі статті