33-річний Володимир Дантес показав красуню, заради якої полишив Надю Дорофєєву самотньою: “Я чекав королеву”

Український співак Володимир Дантес опублікував фотографію жінки, заради якої він розлучився з Надею Дорофєєвою. Щоб побачити, як виглядає нова обраниця артиста — читайте далі.

Молоді українські артисти Володимир Дантес і Надя Дорофєєва були в шлюбі більше семи років. Пара мала мільйони фанатів, які чекали на новину про поповнення і зірковій родині, проте у березні Надя і Вова шокували іншим зізнанням — вони розлучаються.

Причини такого рішення екс-подружжя не повідомило. Однак Дорофєєву запідозрили в романі з ресторатором Михайлом Кацуріним, який розлучився зі своєю дружиною Дашею в той же час, що і Дорофєєва з Дантесом. Поки що жодна зі сторін не підтвердила ці домисли преси та користувачів мережі.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

Поки шанувальники гадають про причини розлучення молодого подружжя, Дантес вирішив скористатися моментом та пожартувати. У себе в сторіз музикант опублікував переможницю конкурсу “Міс Крим”, який провела нелегітимна влада на окупованому півострові.

Переможниця псевдо конкурсу вже стала причиною для жартів і насмішок у мережі — на фото помітно, що жінка часто заглядає до пластичних хірургів і захоплюється косметологією. Дантес таким чином також доєдався до жартів.

“Ви не могли зрозуміти, чому я розлучився з жінкою. Відповідь проста. Я чекав на королеву! Дозвольте представити “Королева краси — Крим Весна 2022″”, — написав музикант.

Володимир Дантес показав нову обраницю
Володимир Дантес показав нову обраницю

Що відомо про переможницю?

Переможницею конкурсу краси на окупованій території стала Ольга Ванєєва, яка родом з Полтави. За титул головної красуні півострова боролися ще 19 дівчат — усі конкурсантки готувалися до події декілька місяців. У мережі обурюються вибором журі — користувачам не сподобалася зовнішність переможниці. Тож зараз у соцмережах ширяться чисельні жарти.

Схожі статті