Чому Наталія Мосейчук забрала 10-річного сина в Україну з-за кордону, куди вивезла від війни: “Йому зовсім погано”

Відома українська телеведуча і журналістка Наталія Мосейчук дала відверте інтерв'ю, у якому розповіла, навіщо забрала десятирічного сина з-за кордону в Україну.

Наталія Мосейчук — не лише авторитетна телеведуча, а ще й мама двох дітей. Свого старшого сина Антона вона народила у першому шлюбі з таємним чоловіком, особистість якого тримає в секреті всі ці роки. Молодший спадкоємець Матвій з’явився на світ вже у нинішньому шлюбі зірки “плюсів” з фінансистом на ім’я Ілля.

Щасливі батьки сходяться не у всіх питаннях виховання, однак компроміс вони все ж таки знаходять. З початком війни в Україні 24 лютого пара вивезла 10-річного Матвія за кордон, хоча пробув він там недовго. Про це Наталія розповіла в інтерв’ю з “КП в Україні“.

Родина Наталії Мосейчук
Наталія Мосейчук розповіла, чому забрала 10-річного сина в Україну з-за кордону

Виявилося, на два тижні син Мосейчук виїхав в іншу країну зі своєю бабусею, але через ці два тижні попросив батьків забрати його додому і пообіцяв зірковій мамі завжди спускатися у сховище, а коли треба буде вночі швиденько одягатися, він теж це робитиме без зайвих слів:

“Його не було в країні рівно 2 тижні. До цього ми ніколи дитину від себе не відривали. Він не був так часто з бабусею. У нас бабуся завжди була як свято. А коли він відірвався від нас, ми почули, що йому зовсім погано. І психологічно важливо для нього — бути з нами. Не дивлячись ні на що, ми його забрали зараз”.

Від кого насправді народила старшого сина 48-річна Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук розповіла, чому забрала 10-річного сина в Україну з-за кордону

Також Наталія зауважила, що не вважає свого сина маленьким для розмов про війну. Матвій свої переживання переносить на папір:

“Малює — нещодавно Зеленського намалював. Робить це в своєрідній формі”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.