Маша Єфросініна і Святослав Вакарчук назвали суму, зібрану для України на концерті в Німеччині: зірки об’єдналися

29 травня в столицях Німеччини та України було проведено другий благодійний телемарафон Save Ukraine - #StopWar. Ц ньому взяли участь провідні українські артисти.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення на територію Україну ніхто не залишається осторонь по усьому світу. Жителі різних країн висловлюють свої позиції, особливо цього чекають від лідерів думок — блогерів, співаків, акторів і телеведучих. Звісно, для аудиторії особливо важливо почути думки власне українських інфлюєнсерів.

Більшість з них почали висловлюватися відразу 24 лютого — багато-хто вступив до лав захисників України, почав займатися волонтерством. Є також ряд зірок, які встигають гастролювати усім світом з благодійними концертами, щоб зібрати кошти на потреби ЗСУ. Є й список “мовчунів”, які ігнорують факт російської агресії, однак від таких персон аудиторія поступово відвертається.

Українські артисти взяли участь у благодійному телемарафоні
Українські артисти взяли участь у благодійному телемарафоні

29 травня відбувся благодійний телемарафон на підтримку України. В ньому взяли участь alyona alyona, Тіна Кароль, гурт Антитіла, Океан Ельзи, The Hardkiss, MONATIK, Onuka та інші. Ведучими стали Маша Єфросініна й Тимур Мірошніченко.

Маша Єфросініна і Тімур Мірошніченко стали ведучими телемарафону
Маша Єфросініна і Тімур Мірошніченко стали ведучими телемарафону

Як пізніше розповіла телеведуча у своєму особистому блозі, артистам з України вдалося зібрати 6 мільйонів гривень. За ці кошти, за словами Єфросініної, буде придбано медичне обладнання для лікарень України, в які щодня доставляють поранених захисників.

Про збір коштів також відзвітували музиканти з гурту Океан Ельзи, які поділилися кадрами, зробленими біля однієї з головних пам’яток Берліна — Браденбурзських воріт:

“Понад 6 мільйонів гривень зібрано на благодійному марафоні на підтримку України Save Ukraine — #StopWar. Дякуємо, друзі! Перемога обов’язково буде за нами”, — написали учасники Океану у блозі.

Схожі статті