Колишня дружина Віктора Павліка показала рідкісне фото сина Павла: до останнього подиху мріяв служити Україні

Віктор Павлік мав насичену історію особистого життя. Тим не менш, без драматичних моментів не обійшлося: син від третього шлюбу тяжко захворів.

Віктор Павлік завдяки своїй харизмі, індивідуальному стилю та почуттю гумора завжди був улюбленцем жінок. У минулому році він одружився вчетверте, а його обраницею стала молода концертна директорка Катя Репяхова. На момент походу до РАГСу зі співаком їй було всього 25 років.

Зараз – це щаслива родина, яка у любові та теплоті виховує маленького синочка Михайлика. Проте, у 2020 році подружжя пережило непросте випробування. Річ у тім, що не стало молодшої на той момент дитини артиста – Павла Павліка

 

Не так давно, його мама, Лариса Созаєва, на своїй сторінці у Facebook нагадала, яким був хлопець.

Колишня дружина Віктора Павліка показала рідкісне фото сина Павла

Що відомо про третього сина Віктора Павліка?

Павло Павлік народився у 1999 році. Батьки хлопця познайомилися завдяки роботі, адже Лариса займалася професійно хореографією і навіть була танцівницею Тернопільського ансамблю. Паша ще у маленькому віці навіть умудрився вийти з татком на сцену, писав пісні, але повністю з музикою своє життя пов’язувати не став.

Віктор Павлік та його син Павло
Віктор Павлік та його син Павло

Захоплювався хлопець військовою справою. Він мріяв отримати професійну освіту та податися у лави ЗСУ. Втім, хвороба, яка почалася раптово, не дала можливості повноцінно завершити підготовку. У Павла були проблеми з ногами через онкологію. Проте, за згадками близьких та його особистими публікаціями у мережі, можна побачити, що син Віктора Павліка був справжнім борцем та не боявся перешкод у житті.

Світла пам’ять юнакові!

Схожі статті