Слава Камінська з НеАнгелів пояснила, чому її екс-партнерка Сміюха мовчить про війну: Віка не на жарт постраждала

Знаменита українська співачка Слава Камінська не тільки примирилася з Вікторією Сміюхою, а ще й встала на її захист. Усі деталі в нашій статті

З кінця лютого особлива увага зіркам українського шоу-бізнесу дісталася за мовчання. Серед них опинилася Вікторія Сміюха, яка з невідомих причин утрималася від коментарів на адресу російської федерації. Аудиторії здалося, що це поведінка підозріла та не патріотична.

Слава Камінська з НеАнгелів пояснила, чому її екс-партнерка Сміюха мовчить про війну

Слава Камінська та Віка Сміюха помирилися на тлі війни
Слава Камінська з НеАнгелів пояснила, чому її екс-партнерка Сміюха мовчить про війну

Однак, нещодавно знаменита українська співачка Слава Камінська, яка є колишньою партнеркою Вікторії по музичному гурту НеАнгели встала на її захист, пояснивши позицію вокалістки. Зірка зазначила, що Віка мовчить не тому, що підтримує володимира путіна, а тому що їй дісталося з самого початку. Виявляється, будинок батьків Вікторії зруйнували на третій день військових дій, а сама вона взагалі не перебуває у стані, коли такі жахливі речі можна обговорювати.

“У перші три дні у квартиру її батьків прилетіла ракета. Їй є що сказати, а вона просто мовчить, бо вона не хоче порушувати цю тему”, – прокоментувала Камінська.

Варто відзначити, що Слава та Віка перебували у гострому конфлікті майже рік, але після того, як почалася війна дівчата швидко помирилися через необхідність об’єднатися, а також Слава розповіла, що вперше за довгий час почала спілкуватися з мамою. Співачка вважає це необхідним кроком у такі важкі часи, адже це допоможе перемогти ворога. Також Славі довелося подружитися із новою обраницю свого колишнього чоловіка Едгара, не дивлячись на певний дискомфорт.

Схожі статті