Наталія Валевська розлучається з чоловіком продюсером після 20 років шлюбу: “Ми більше не разом”

Відома українська співачка Наталія Валевська повідомила, що вона розлучається зі своїм чоловіком після 20 років стосунків. Дізнатися всі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Наталія Валевська, яка свого часу отримала велику популярність завдяки участі в шоу “Шанс”, повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком після двадцяти років спільного життя. Власне, пара перебувала у стосунках два роки, і у шлюбі — вісімнадцять.

Наталія Валевська розлучається з чоловіком продюсером після 20 років шлюбу

Так, колишня фаворитка Ігоря Кондратюка Наталія нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що її шлюбний союз добігає кінця. Зірка підкреслила, що з колишнім чоловіком Володимиром вони зберігають дружні стосунки, але кохання завершилося і вони розлучаються офіційно.

Текст вона супроводила дуже гарною фотографією, на якій постала у яскравій червоній сукні. Кадр був зроблений у студії, без будь-якого фону, на звичайному стільці. Тож вся увага дісталася моделі.

Необхідно відзначити, що увесь цей час Наталія старанно приховувала деталі особистого життя. Тому фанати артистки навіть не підозрювали, що у її родині стався розлад. Офіційно причину розлучення вона не повідомила, як і не розповіла, коли та як саме вони з Володимиром прийшли до такого рішення. Необхідно відзначити, що фанати співачки дуже спокійно поставилися до цієї новини і всіляко намагалися підтримати артистку у коментарях, засипаючи її компліментами та добрими пророцтвами.

Тож тепер прекрасна Наталія Валевська офіційно вільна жінка.

Схожі статті