43-річний Дан Балан розповів про найкоханішу жінку в житті, яку забути не допомогли ні дружина, ні Тіна Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан розповів про перше кохання, про яке він досі нк забув. Хто та дівчина, що підкорила серце співака?

Відомий молдавський виконавець Дан Балан щосили намагається приховувати будь-які деталі свого особистого життя. Він не обговорює з пресою ані стосунки з колишньою дружиною, ні свої романи.

Однак, одна жінка все ж таки удостоїлося честі бути згаданою під час інтерв’ю. Юна особа стала першим коханням ловеласа і назавжди закарбувалася в його пам’яті.

Дан Балан розповів про найкоханішу жінку в житті

Як виглядає колишня дружина Дана Балана
Дан Балан розповів про найкоханішу жінку в житті

Так, молдавський мачо навіть не намагається приховувати, що його перше кохання сталося у шкільні роки. Точніше сказати, після випуску. Його увагу привабила однокласниця, з якою він разом відпочивав у Румунії. Стосунки почали швидко розвиватися і молоді люди обмінювалися зізнаннями в коханні.

Втім, літній роман довелося завершити через неможливість його продовжувати. Уся справа в тому, що Дан був вимушений покинути Молдову разом сім’єю, так як його батько Михай Балан отримав нову позицію в Ізраїлі. Майбутній артист одразу ж поставив крапку, але запам’ятав цю дівчину назавжди.

Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку
Дан Балан розповів про найкоханішу жінку в житті

Через декілька років він пов’яже своє життя з румунською моделлю Еллою, яка, як поговорюють, народила йому спадкоємця Алана. Однак цей союз буде невдалим через те, що у співака був щільний концертний графік і місця для сім’ї в його житті не було. Також артист намагався побудувати щасливе життя з Христиною Руссу, але п’ятирічні стосунки завершилися нічим. Після цього у житті артиста з’являлося багато дівчат, але усі вони затримувалися ненадовго, а точніше на декілька місяців.

Схожі статті