10-річна донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька: росте копією Мурата з густими бровами

Скандально відома співачка Ані Лорак виховує доньку Софію від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Дівчинка дорослішає і стає все більше схожою на тата.

Софія Налчаджиоглу завжди була в центрі уваги публіки, адже вона – донька відомої співачки Ані Лорак. З раннього дитинства у зовнішності дівчинки проявлялися турецькі гени, які з дорослішанням стають ще більш виражені.

Поки артистка відмовчується і не виходить на зв’язок з фанатами в соціальних мережах, її колишній чоловік насолоджується відпусткою з молодою нареченою і дочкою, не забуваючи ділитися новими фото.

Так публіка мала змогу нарешті подивитися, як зараз виглядає Софія Налчаджиоглу. У свої 10 років дівчинка носить модну стрижку боб-каре зі вкороченим чубом і має густі чорні брови, які дуже їй пасують і є яскравим нагадуванням її східних генів.

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата

Крім того, тепер у хейтерів на один привід цькувати доньку Ані Лорак менше – вона помітно схудла і витягнулася.

Нагадаємо, до війни більшу частину свого життя Софія прожила в росії, куди її забрала зіркова матір. Там дитина ходила в елітну гімназію, регулярно відвідувала з мамою світські заходи, жила в розкоші, але після подій 24 лютого все кардинально змінилося – співачка зникла з радарів, віддавши спадкоємицю в руки екс-чоловіка, з яким розлучилася у 2019-му після 10 років шлюбу. Причиною розлучення стали численні зради Мурата, що вийшли назовні і були оприлюднені папараці.

Про усі деталі життя Кароліни і Софії без Мурата Налчаджиоглу дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті