Молода дружина Віктора Павліка знову вагітна? Катя Репяхова вразила мережу виглядом свого круглого живота

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина показала себе з великим животом. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік декілька років тому одружився вчетверте на молодій красуні, яка тривалий час виконувала функцію його концертного директора.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Катя Репяхова вразила мережу виглядом свого круглого живота

Це весілля було вельми обговорюване, адже дівчину вважали коханкою музиканта. Через декілька місяців вона повідомила, що вагітна від артиста.

Дівчина вирішила створити блог, в якому розповідає про своє особисте життя. Дуже швидко він набрав популярність завдяки щирості та активності Каті. Зокрема, блогкрка показувала, як протікає її вагітність та розповідала корисні моменти з її досвіду.

Катя Репяхова вразила мережу виглядом свого круглого живота

Незабаром маленькому Михасику виповниться один рік. Зіркове подружжя жодного разу не обговорювало з журналістами можливість ще одного поповнення. Втім, материнство дуже пасує Катерині, і вона про це знає.

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій вона постала з величезним животом. Насправді кадр архівний і був зроблений рівно рік тому. Тоді Катерина вже знаходилася на останніх термінах і мала от-от народити.

Катя Репяхова вразила мережу виглядом свого круглого живота. Скріншот особистої сторінки Катерини

Варто відмітити, що пологи були не з простих. Але Катерина звернулася до професіоналів свого діла, які не тільки полегшили для неї процес, але і ретельно піклувалися про неї після. Так, у зв’язку з тим, що у Репяхової хронічний цистит, після народження сина їй було дуже погано. Але симптоми лікарі швидко усунули.

Схожі статті