Як в молодості виглядали Наталія Сумська, Ніна Матвієнко та інші старожили українського шоу-бізнесу: час минув

Український шоу-бізнес почав розвиватися в середині 90-х. Саме тоді з'явилися перші вітчизняні зірки, яких зараз вважають легендами. Щоб побачити, як вони виглядали в молодості — читайте далі.

Ніна Матвієнко

Ніна Матвієнко в молодості
Ніна Матвієнко в молодості

Голос Ніни Митрофанівни Матвієнко став легендарним та одним із найбільш упізнаваним серед українських виконавців. Складно уявити сьогодні історію вітчизняної музики без вкладу 74-річної зірки. Свою кар’єру виконавиця розпочала ще у 18 років, відразу після закінчення школи — чарувала Ніна Матвієнко не лише своїм голосом, а й карими очима та чорними бровами.

Софія Ротару

Як виглядала в молодості Софія Ротару
Як виглядала в молодості Софія Ротару

Софія Ротару — ще одна легенда української естради. Її нерідко порівнюють з Примадонною російської сцени Аллою Пугачовою. Говорять, що між двома співачками через подібні порівння довгі роки була ворожнеча, вони навіть відмовлялися виступати на одних концертах, однак зараз Ротару і Пугачова підтримують теплі стосунки.

Ада Роговцева

Ада Роговцева в молодості
Ада Роговцева в молодості

Ада Роговцева — невід’ємна частина українського кіно. Акторка продовжує працювати навіть у 84 роки, до того ж вона встигає волонтерити ві допомагати захисникам України. Зараз Ада Миколаївна служить у київському театрі імені Лесі Українки.

Наталія Сумська

Наталія Сумська в молодості
Наталія Сумська в молодості

Наталія Сумська у молодості зачаровувала своєю українською зовнішністю — карі очі та чорні брови закохували в себе мільйони гладачів і любителів кіно. Зараз Наталія сконцентрувалася на роботі в театрі. Але вона все ще має сотні тисяч прихильників її таланту.

Руслана Писанка

Руслана Писанка в молодості
Руслана Писанка в молодості

Руслана Писанка також стала легендою українського шоу-бізнесу. Вона встигла спробувати себе в амплуа і співачки, і акторки, і ведучої. Зараз Писанка продовжує працювати як акторка кіно та озвучки.

Схожі статті