Лілія Подкопаєва прокоментувала мовчання куми Ані Лорак і розповіла, чи спілкується з нею зараз: “Маски зняті”

Легендарна українська гімнастка та олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва розповіла, як зараз спілкується зі своєю мовчазною кумою Ані Лорак.

24 лютого росія повномасштабно вторглася на територію України. З самого початку війни представники шоу-бізнесу показали свої справжні обличчя. Так, українки Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Йолка, Наташа Корольова відвернулися від співвітчизників – одні мовчать і роблять вигляд, наче нічого не відбувається, інші відкрито підтримують дії окупантів.

Натомість знаменитості, які давно живуть і працюють в Європі та Америці, кинули всі свої сили на допомогу українській армії, біженцям, переселенцям. Так, гімнастка Лілія Подкопаєва не залишилася осторонь і взяла участь у масштабному благодійному концерті в самому серці Нью-Йорку – на Таймс Сквер, головній площі міста.

Лілія Подкопаєва прокоментувала мовчання куми Ані Лорак і розповіла, чи спілкується з нею зараз
Лілія Подкопаєва прокоментувала мовчання куми Ані Лорак і розповіла, чи спілкується з нею зараз

Ведучою заходу стала зірка “ТСН” Марічка Падалко, чоловік якої наразі служить в лавах ЗСУ. Як вона зауважила, таким чином вони не лише залучають кошти для України, а й нагадують американцям про те, що війна триває і ми потребуємо допомоги.

За лаштунками журналісти підловили Лілію Подкопаєву та поцікавилися у неї, як вона ставиться до мовчазної позиції своєї куми і подруги Ані Лорак. Нагадаємо, співачка жодним чином не коментує російське вторгнення з самого його початку.

Ось як це оцінила спортсменка:

“Маски зняті. Усі показали, хто є хто. Ми не спілкуємось”, – зізналася Подкопаєва.

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва прокоментувала мовчання куми Ані Лорак і розповіла, чи спілкується з нею зараз

До речі, телеведуча Катя Осадча припустила, що зберігати мовчання Кароліні порадив Філіп Кіркоров.

Схожі статті