Володимир Дантес і Надя Дорофєєва обмінялися колишніми після розлучення: нарешті екс-кохані відчули щастя

Українські артисти Надя Дорофєєва і Володимир Дантес у березні оголосили про своє розлучення. З ким зараз проводять час новоспечені холостяки — читайте далі.

Пара Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої сім років була однією з улюблених серед шанувальників. Поки фанати закоханих чекали на поповнення в зірковій родині, подружжя неочікувано оголосило про розставання. Сталося це у березні. Тоді ж розійшлася ще одна пара — найближчі друзі Дантеса і Дорофєєвої, київські ресторатори Міша і Даша Кацуріни.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес з подружжям Кацуріних
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес з подружжям Кацуріних

Зараз екс-закохані не коментують своє особисте життя, однак під час останніх інтерв’ю обоє зазначали, що готові до нових стосунків. Надю Дорофєєву вже підозрюють у відносинах з другом сім’ї Михайлом Кацуріним — у ЗМІ в квітні місяці з’являлася інформація, нібито їх помітили разом у Барселоні.

Водночас Дантес почав з’являтися в одній компанії з Дашею Кацуріною. У мережі вже почали жартувати, що два подружжя, які раніше близько товаришували і розлучилися в один момент, обмінялися колишніми.

Нещодавнл у своєму особистому блозі Даша показала фото, на якому помітно, як вона готує печиво з якимось чоловіком, обличчя якого в кадр не потрапило. Однак шанувальники Володимира швидко впізнали його руки за татуюваннями.

Дантеса помітили з Дашею Кацуріною
Дантеса помітили з Дашею Кацуріною

У соцмережах деякі користувачі вже говорять, що “ведуть розслідування”, аби зібрати докази того, що Кацуріна проводить час із Дантесом. Так співака ще раз помітили в компанії рестораторки — Даша опублікувала фото з квітами, які вона везла в машині, щоб висадити на літній терасі свого закладу. На цих кадрах також засвітилися руки Дантеса.

Володимир Дантес проводить час з Дашею Кацуріною
Володимир Дантес проводить час з Дашею Кацуріною

Ймовірно, Дантес з Кацуріною спеціально спровокували свою аудиторію на роздуми, або вирішили змусити ревнувати свої другі половинки.

Схожі статті