Екс-коханий Світлани Лободи Попенко вступив у ЗСУ та розповів про інцидент під час присяги: “Зірвався і впав”

Український телеведучий і актор Геннадій Попенко на зорі своєї кар'єри зустрічався зі Світланою Лободою. Зараз шоумен призупинив творчу діяльність і вступив до лав ЗСУ.

Від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України до лав Збройних сил України та місцевих територіальних оборон вступило чимало вітчизняних зірок. Наразі відомо, що на Схід поїхали воювати лідери гуртів “Бумбокс” і “Антитіла” Андрій Хливнюк і Тарас Тополя. Тримають оборону зі зброєю у руках актори Ахтем Сеїтаблаєв і Олексій Тритенко. 

Нещодавно стало відомо, що до ЗСУ вступив і телеведучий Геннадій Попенко, який декілька днів тому склав присягу. Про це повідомив сам шоумен на своїй сторінці у Facebook. Як виявилося, під час офіційної процедури не обійшлося без конфузів:

“Присяга. Зірвався карабін, впав автомат.- Рядовий Попенко, не “єсть”, а “слухаюсь”! – Єсть, слухаюсь”, — розповів Попенко, опублікувавши фото з присяги.

Геннадій Попенко вступив до лав ЗСУ
Геннадій Попенко вступив до лав ЗСУ

Телеведучий також розповів, що перший комплект своєї військової форми він отримав від тестя, точніше — позичив. У цьому одязі чоловік ходив рибалити. Геннадій пообіцяв знайти собі, а також побратимам новеньку форму, а цей комплект повернути тестеві. У свою чергу в коментарях прихильники Попенка, а також волонтери пообіцяли допомогти з пошуком екіпірування. 

Що відомо про особисте життя Геннадія Попенка?

Телеведучий має дружину Ірину, яка народила йому двох доньок Богдану і Святославу — молодшій цього року виповниться 2 рочки.

З 2002 по 2006 шоумен зустрічався зі співачкою Світланою Лободою, однак вирішив припинити ці відносини, оскільки не міг на той час забезпечити кохану на тому фінансовому рівні, про який вона мріяла. 

Колишній Світлани Лободи Попенко вступив до лав ЗСУ
Колишній Світлани Лободи Попенко вступив до лав ЗСУ

Цікаво, що Світлана залишається хрещеною мамою племінниці Геннадія, тож часом вони й досі чують новини один про одного.

Схожі статті