Єдину доньку Ані Лорак Софію Налчаджиоглу з 11-річчям привітав Мурат: турецькі гени видно здалеку (Відео)

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зворушливо привітав їхню спільну доньку Софію з 11-річчям, поки співачка мовчить і не виходить на зв'язок.

За життям Ані Лорак публіка завжди слідкувала з особливим інтересом, адже вона – талановита співачка і вродлива жінка, якій вдалося стати однією з провідних зірок естради, щоправда – російської. З 2014 року Кароліна перебралася до рф, уникаючи висловлень своєї позиції щодо політичної ситуації. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні з боку росії артистка ясно дала зрозуміти, на чиєму вона боці – Лорак зникла з інформаційного простору та повністю замовчала.

Єдину доньку Ані Лорак Софію Налчаджиоглу з 11-річчям привітав Мурат
Єдину доньку Ані Лорак Софію Налчаджиоглу з 11-річчям привітав Мурат

Тим часом її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу проявив себе справжнім патріотом України, хоча він родом з Туреччини. Бізнесмен зусиллями власної косметичної компанії збирав гуманітарну допомогу для українців, висловлював підтримку та закликав і продовжує закликати зупинити рф.

Все це Мурат поєднує з приємним – наразі він відпочиває на турецькому курорті з молодою нареченою Лілією, її донькою від попередніх стосунків та спадкоємицею від шлюбу з Ані. Софії 9 червня виповнюється 11 років, з чим він зворушливо привітав іменинницю в Інстаграмі.

Так, щасливий тато виклав відео, на якому показав, як Соня вміло танцює, і написав:

“Моя безмежна любов. З днем народження. Кохання й миру! Нехай благословить тебе Бог!”.

Коментатори доєдналися до привітань, зауважили, яка гарна у Софії пластика, а також помітили, як сильно вона схожа на свого тата – турецькі гени видно здалеку.

Більше цікавого про сімейні перипетії в родині Мурата і Лорак дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті