Дочка Марічки Падалко покинула родину та залишила Україну: спадкоємиця ведучої не живе з нею під одним дахом

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко вперше розповіла про те, куди поділася її молодша донька. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко намагається підтримувати щирість своїх стосунків з власною аудиторією. Саме тому знаменитість пояснює, що відбувається з її родиною, чим зумовлені ті чи інші події, та як її сім’я ставиться до певних подій.

Варто відзначити, що під час війни тележурналістка навіть розповіла про кризу, яку їй довелося пережити з чоловіком Єгором через різні погляди на майбутні події. Також вона повідала історію про те, як зустріла 24 лютого. Це був дуже стресовий період.

Дочка Марічки Падалко покинула родину та залишила Україну

Тож не так давно Марічка Падалко поділилася новою заявою. Виявляється її молодша донька покинула сім’ю на невизначений термін. Дівчинка залишила територію України та перебралася до Франції. Яким чином їй це вдалося, достовірно невідомо, але з батьками вона повністю узгодила поїздку.

Дочка Марічки Падалко покинула родину та залишила Україну. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Про це зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Донька Марічка Падалко знаходиться у гостях у подруги своєї мами.

Варто відзначити, що такі поїздки практикують діти і інших зірок. Наприклад, Наталія Мосейчук відправила свого молодшого сина разом з бабусею у Європу. Журналістці здалося, що евакуація необхідна її спадкоємцю, однак хлопчик вже через декілька тижнів заявив, що готовий навіть ховатися у бомбосховищах, аби тільки повернутися додому, в Україну. Немає сумнівів, що і Катерина Соболєва повернеться додому швидко, а її поїздка несе більш розслаблюючий характер.

Схожі статті