Дочка Ані Лорак від турецького екс-чоловіка Мурата затьмарила талант зірки: “Набагато краща за маму”

Донька відомої української співачки Ані Лорак Софія Налчаджиоглу вразила мережу своїми талантами. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Відома російська співачка українського походження вклада усю свою душу у виховання маленької донечки Софії. Дівчинка народилася від шлюбу співачки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Союз виявився вкрай невдалим, адже чоловік постійно зраджував зірковій дружині. Врешті-решт, пара розулучилася. Дівчинка не бачилася з батьком, але згодом проблема з документами налагодилася, і родина збирається постійно.

Дочка Ані Лорак від турецького екс-чоловіка Мурата затьмарила талант зірки

Після того, як на Ані Лорак накинулися шанувальники з усіх країн через її мовчання про війну, вона видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, втекла з російської федерації і ховається в невідомому місці. А її єдина донька Софія опинилася разом з батьком. Вперше за життя мама настільки надовго залишила доньку разом з татом. Користувачі мережі вважають, що стан співачки дуже поганий, якщо вона наважилася на такий крок.

Свій день народження вона також зустрічає у компанії батька та майбутньої мачухи. Нещодавно Мурат опублікував у своєму мікроблозі відео, в якому показано, як вони святкували. Коментарі здебільшого позитивні, а деякі користувачі відверто порівнювали спадкоємицю з зірковою мамою.

Дочка Ані Лорак від турецького екс-чоловіка Мурата затьмарила талант зірки. Скріншот коментарів під публікацією бізнесмена

Так, фанати вважають, що у Софії більше артистизму, а також більш якісніша пластика.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.