41-річна Лілія Ребрик показала кадри з округлим животиком: очікування на ще одну донечку для Андрія Дикого

Ніжна ведуча Лілія Ребрик добилася у житті бажаного: вона щасливо вийшла заміж, стала мамою та активно розвиває свій творчий потенціал. Невже буде чергове поповнення.

Лілії Ребрик – 41 і вона не перестає захоплювати своїх прихильників. Вона позитивна, креативна та неймовірна ніжна. Подобається фанатам зірки ще й те, що ведуча змогла у вирі шоу-бізнесу не забути про сімейні цінності.

Лілія Ребрик з доньками
Лілія Ребрик з доньками

Знаменитість ніколи не приховувала, що найголовніше для неї – це її коханий чоловік, Андрій Дикий, та донечки. Заради діток вона готова просто на все. Нещодавно артистка порадувала прихильників кадрами, де у неї видніється акуратний животик.

Чи правда, що Лілія Ребрик при надії?

Артистка до Дня батька поділилася унікальним відео. Лілія всілася на дивані у розкішній зеленій сукні та взяла за руку свого Андрія. Видно, що у зірки вже округлився животик. Подружжя посміхається. Чекають на донечку.

41-річна Лілія Ребрик показала кадри з округлим животиком

Втім, ці неймовірно ніжні кадри – архівні, коли Лілія дійсно була вагітною. Доля подарувала їй у 2012 році маленьку Діану, яка з дитинства вражає батьків своїм поглядом на життя. Згодом, у 2018-му на світ з’явилася її сестричка Поліна. Якщо старшенька вже навіть пробувала себе у кіношному житті, то молодшенька – ще повністю мамина доня, якій так подобається проводити час з близькими.

Варто відзначити, що діти Ребрик ростуть вельми самостійними, адже їхня ненька не збирається лишати улюблені зйомки, а татко живе танцями. Цікаво, що до хореографії діти привчалися з малих років.

Нагадаємо, що заміж Лілія вийшла у 2011 році.

Схожі статті