Дзідзьо показав молоду “пасію” після зізнання його колишньої дружини Славії про прийняту пропозицію

Знаменитий український співак Дзідзьо сколихнув мережу кадрами з молодою красунею, яка неймовірно на нього схожа. Що сталося, дізнайтеся в статті.

Минулого року знаменитий український співак Дзідзьо повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Ярославою після 20 років спільного життя. У артистів за увесь цей час накопичилася маса претензій та проблем, які вони були не в силах побороти.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Дзідзьо показав пасію після зізнання його колишньої дружини Славії про прийняту пропозицію

Врешті-решт у середині серпня вони офіційно розійшлися. Ярослава отримала елітну квартиру на березі озера, а також почала розвивати власну кар’єру, про що вона мріяла багато років.

Дзідзьо показав пасію після зізнання його колишньої дружини Славії про прийняту пропозицію

Нещодавно вона зізналася, що отримала пропозицію виступити на благочинному заході. Звісно, співачка погодилася, адже це свого роду успіх.

Колишня дружина Дзідзьо Славія після зізнання про нові стосунки повідомила, що прийняла пропозицію. Скріншоти особистої сторінки співачки

Тим часом Дзідзьо також не припиняє тішити своїх фанатів. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину, на які він постав поруч зі світловолосою красунею. Дівчина вельми молода і одразу ж привернула увагу аудиторії.

Дехто вирішив, що це нова пасія Дзідзьо, а інші цікавилися, донька це чи сестра, адже юна красуня дуже схожа на артиста зовнішньо.

Дзідзьо показав пасію після зізнання його колишньої дружини Славії про прийняту пропозицію

Варто відзначити, що її звуть Вікторія і їй 17 років. Дівчина володіє неймовірними зовнішніми даними, а також є справжньою патріоткою, адже була одягнена у неймовірної краси жовто-блакитну сукню. Власне, це також привернуло увагу користувачів, які масово цікавилися, де можна придбати таку річ.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.