Тригубенко з Холостячки розсекретив свою кохану після новини про весілля Рибака: чоловіків Мішиної розбирають

Учасники першої Холостячки Олексій Тригубенко та Андрій Рибак заявили про те, що їхнє особисте життя налагоджується. Усі деталі в нашій статті.

Не так давно колишній учасник першого сезону романтичного шоу “Холостячка” Андрій Рибак зізнався, що одружується на дівчині, яка стала причиною його вильоту з проєкту.

Так, Ксенія Мішина не захотіла далі продовжувати стосунки з учасником через те, що він познайомився і проводив час з іншою.

Тригубенко з Холостячки розсекретив свою кохану після новини про весілля Рибака

Ксенія Мішина відповіла, чи не шкодує, що не обрала у фіналі Олексія Тригубенка
Тригубенко з Холостячки розсекретив свою кохану після новини про весілля Рибака

Вочевидь Олексій Тригубенко також вирішив створити сенсацію і зізнався, що напередодні війни зустрів дівчину, яка стала його коханою. Її звуть Аліна, і на даний момент вона не перебуває в Україні. Красуня поїхала з Батьківщини за кордон, у якості біженки. Олексій з нетерпінням чекає, коли зможе побачити її знову, але розуміє, що це може статися дуже не скоро.

Варто відзначити, що Григорій Решетник останнім часом почав брати інтерв’ю у колишніх учасників шоу, і судячи з усього, майже кожен знаходить своє щастя. Наприклад, Злата Огнєвіч спілкується з захисником України.

Сама ж Ксенія Мішина, за серце якої боролися Андрій та Олексій знаходиться разом з сином за кордоном, де і працює зараз за контрактом. Акторка поки що не обговорює планів на особисте життя зі своєю аудиторією і відкрито займається лише гостросоціальними питаннями і професійними справами. Її колишній обранець Олександр Еллерт також не дуже відвертий у тому, що стосується його любовної сфери життя, але декілька місяців тому він давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зазначив, що буде боротися за серце колишньої обраниці і не полишає надії возз’єднатися з нею. У зв’язку з розлукою поки що це неможливо.

Схожі статті