41-річна Лілія Ребрик вийшла на камеру в об’ємній сукні та обійняла круглий животик: буде третя дитина? (ФОТО)

Лілія Ребрик - щаслива матуся двох чудових діток. Втім, невже їй ніколи не хотілося відчути радість материнства знову? Зірка нині ходить у підозріло пишній сукні.

Неперевершена Лілія Ребрик вдало поєднала роботу на телебаченні та материнство. Вона у парі з Андрієм Диким виховує двох чудових донечок, які вже підкорюють фанатів мами своєю харизмою і танцювальним талантом.

Цікаво, що ведуча після народження другої дитини не говорила про материнство. Втім, знайшлися кадри, де Лілія показує вагітний животик. І неможливо було не повірити, що Ребрик і дійсно вагітна. Проте, при надії була не сама знаменитість, а її екранна героїня у комедії “Папаньки”. Білява акторка настільки вжилася у роль, що плітки ходили ще довго.

41-річна Лілія Ребрик вийшла на камеру в об’ємній сукні та обійняла круглий животик

Та нещодавно у сторіз, на Інстаграм-сторінці, Лілії появилося відео з альтанки, де зірка спілкується з доньками. Там вона показалася у пишній сукні. Видно, що фігура улюблениці глядачів змінилися.

41-річна Лілія Ребрик вийшла на камеру в об’ємній сукні та обійняла круглий животик

Тепер залишається прихильникам артистки розгадати ще й де знаходиться її обранець, адже Ребрик, яка зараз на заході України, аж з лютого не показувала спільних фото зі своїм обранцем. Сам же танцюрист не мав звички активно демонструвати своє життя у мережі.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Нагадаємо, що Андрій Дикий взяв в дружини цю яскраву білявку у 2011 році. Пара познайомилася завдяки спільній роботі на проєкті “Танцюють всі!”. Щоправда, молодята спочатку виправдовувалися, що під час хореографічного реаліті, у них були стосунки лише, як у колег. У 2012 році у пари народилася старша донька, а у 2018 – молодша.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.