72-річний Михайло Поплавський вирішив боротися з вампіризмом: співаючий ректор змінив діяльність

Знаменитий український виконавець та співаючий ректор Михайло Поплавський здивував відео уроком по боротьбі з вампіризмом. Усі деталі в статті.

Знаменитий український виконавець та співаючий ректор Михайло Поплавський вміє епатувати публіку. Саме завдяки неоднозначним образам, відеороботам та композиціям зірка досі підтримує свою популярність на високому рівні. Але все ж таки знаменитість знайшов спосіб здивувати аудиторію.

Михайло Поплавський вирішив боротися з вампіризмом

Нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, в якому Михайло Поплавський вирішив трохи повчити своїх підписників. Співаючи ректор, сидячи за столом, розповідав на камеру про енергетичних вампірів, їхні види та як боротися з представниками цих видів. Інформацію він подавав з серйозним виглядом, а доповнив її порадами, що робити, якщо в оточенні користувача є вампір.

Варто відзначити, що артист є вельми багатозадачним. Чоловік встигає не тільки займатися освітою та бізнесом, але й створювати контент, який користується популярністю. Михайло є новатором у культурному розвитку українського населення, адже першим створив факультет, де студенти навчаються Тік Току.

Нагадуємо, що Михайло Поплавський виростив єдиного сина Олександра, який в свою чергу одружився та подарував батькові онука. Хлопчик вже бере участь у зйомках та активно з’являється в кліпах Михайла Поплавського. Сам Олександр не бажає вести публічний образ життя. А от його дружина також активно намагається будувати музичну кар’єру. Поплавський зазначає, що своєї руки він не докладає у цьому питанні.

Схожі статті