Непоправна втрата: Валерій Меладзе, Ада Роговцева, Катерина Кухар та інші зірки, чиї діти пішли з життя

Життя бентежне. Наші знаменитості, як і прості люди переживають чимало турбот та власних драм. Деякі історії дійсно вражають та можуть легко розчулити.

Діти – це наше все. Так кажуть люди цілими поколіннями, а психологи стверджують, що для дорослої людини поява та втрата малюка – найбільший стрес.

Ада Роговцева вважає, що президент росії путін - це військовий злочинець
Ада Роговцева

Так, Аді Роговцевій судилося дізнатися про найстрашніший бік життя у 75 років. Її син, опора та надія пішов з життя достатньо квітучим чоловіком. Йому було всього 50 років. Він захоплювався театром, а ще у 1986 році відважно подався на ліквідацію ЧАЕС.

45-річна Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство
Слава Фролова

Якщо акторка не приховувала свого горя, то ведуча Слава Фролова кілька років замочувала свою втрату. Лише у 2014 році вона розповіла, що насправді вона народила не двох, а трьох діток. Пішов з життя її первісток. У крихітки була вада серця.

Валерій Меладзе
Валерій Меладзе

Є що розповісти і Валерію Меладзе. У 1990-му у нього народився син. Для чоловіка східного походження – це справжня гордість. Проте, малюку не пощастило. Він прожив всього 10 днів. Та вже у 1991-му Всевишній подарує музиканту донечку. До речі, Валерій з часом став справжнім багатодітним татком. У нього зараз шестеро діток.

Віктор Павлік та його син Павло
Віктор Павлік та його син Павло

Тут не можна не згадати й історію Віктора Павліка. Артист втратив у 2020 році свого на той час молодшого сина Павла Павліка. Хлопець так і не зміг подолати захворювання, а його батько досі вірить, що юнак з ним поруч, адже став його янголом-охоронцем.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

А ось балерина Катерина Кухар взагалі впала в депресію, коли на 8-му місяці вагітності лікарі повідомили, що карапуз так і не побачить світ. Найважче для зірки було осмислити, як так могло статися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.