Як виглядає дружина Івана Дорна: красуня, яку артисту вдавалося приховувати роками нарешті вийшла в люди

Український музикант Іван Дорн понад 15 років перебуває у щасливому шлюбі, хоча більшість фанатів вважали його холостяком. Як виглядає родина артиста — дивіться далі.

Екс-соліст гурту “Пара Нормальних”, а зараз відомий сольний виконавець Іван Дорн став популярним ще наприкінці нульових, коли співав у дуеті з Анною Добриднєвою. Поступово виконавець змінював стиль своєї творчості та захоплював усе більше слухачів.

Однак рік тому більшість з них, навіть з тих, хто вважав себе справжнім фанатом Дорна, були шоковані, коли дізналися, що артист одружений і має дітей. Протягом усього свого творчого шляху Іван концентрувався виключно на музиці та нових хітах, тому тему особистого життя просто не підіймав навіть під час відвертих інтерв’ю.

Як виглядає дружина Івана Дорна
Як виглядає дружина Івана Дорна

Виявилося, що виконавець перебуває у сімейний відносинах майже 15 років. Його кохану дружину звати Анастасією Новіковою, вона також творча людина — працює дизайнеркою інтер’єру.

Пара познайомилася ще у школі, Анастасія та Іван навчалися у паралельних класах в одній школі у рідному місті Славутич. Хоча стосунки між ними почалися після п’яти років після випускного, випадкова зустріч дала зрозуміти, що все дитинство поряд була саме та людина.

Як виглядає дружина Івана Дорна
Як виглядає дружина Івана Дорна

Офіційно свої стосунки Дорн з коханою зареєстрували у 2013 році, а згодом у пари народилася донька Василина, а потім і молодший син, названий на честь батька Іваном.

Донька Івана Дорна
Донька Івана Дорна

Сам виконавець називає себе доволі строгим татусем, у якого на першому місці стоїть дисципліна. Окрім того, Іван прагне привити доньці та сину гарний смак у музиці, тож він разом з дружиною погоджується з тим, що діти мають навчитися грати хоча б на одному інструменті.

Схожі статті