43-річна Оля Полякова здивувала скромним нарядом на концерті в Грузії: співачку не впізнали без оголених ніг

Українська співачка Оля Полякова наразі гастролює з благодійними концертами по різним країнам світу. Нещодавно вона заспівала у Грузії. Як виглядала артистка на сцені — дивіться далі.

Співачка Оля Полякова від початку повномасштабного вторгнення росіян кардинально змінила свій сценічний образ. Якщо раніше прихильники звикли бачити довгоногу артистку у відкритих нарядах, які підкреслювали всі плюси її фігури, то зараз вона надає перевагу довгим і більш скромним платтям.

Остаточно Полякова відмовилася і від своєї головної родзинки у концертних нарядах — кокошника. Раніше артистка на кожному публічному виході чи виступі з’являлася з новим варіантом цього головного убору. Однак більше артистка його ніколи не одягне, адже кокошник вважається елементом традиційного російського костюму.

Оля Полякова
Оля Полякова

Зараз же співачка повністю змінила свій стиль. По фотографіям у соціальних мережах помітно, що Полякова стала більш стриманою і серйозною, а перевагу почала надавати доволі скромним платтям.

Одне з таких вона одягнула для благодійного виступу в Грузії, кошти з якого передала захисникам України. За словами артистки, цей концерт був ініційований самими грузинами, які запросили її у Тбілісі. А в залі зібралися сотні людей, які тримали в руках прапор України.

Полякова вийшла до публіки у біло-синій сукні-максі з красивим верхом, який підкреслював талію артистки.

Декілька тижнів тому Оля повернулася з благодійного туру, який проводила у Штатах. Там артистка виступала у “патріотичному наряді”, як його сама назвала поп-діва.

Жовто-блакитне плаття з плісерованою накидкою і золотим поясом для Полякової створили українські дизайнери, які зараз продовжують працювати у Києві.

Схожі статті