Джамала вперше показала п’ятого члена їхньої сім’ї з Сеїт-Бекіром: “Моя дівчинка залишилась в Україні”

Відома українська співачка Джамала на самому початку війни виїхала з України за кордон, забравши з собою не усіх членів сім'ї. Про це вона розповіла фанатам у соцмережах.

Після вторгнення російських військ на територію України безліч звичайних людей та зірок шоу-бізнесу були вимушені покинути свої домівки в пошуках більш безпечного прихистку. Не стала винятком і переможниця “Євробачення-2016” Джамала.

Співачка виїхала в Туреччину до сестри заради маленьких синів Еміра-Рахмана та Селім-Гірая, аби вони знаходилися подалі від війни.

Джамала з синами
Джамала вперше показала п’ятого члена їхньої сім’ї з Сеїт-Бекіром

Та як виявилося, не лише чоловік зірки Сеїт-Бекір залишився в України. В родині є п’ятий член сім’ї, за яким Джамала дуже сумує:

“Завжди кажемо, що нас в родині п’ятеро: ми з Бекіром, діти та Баду. Моя дівчинка залишилась в Україні: в безпеці. Сумую щодня. Та на жаль, багато тварин втратили дім та господарів. З різних причин. Подекуди – з трагічних. Будь ласка, не кидайте друзів напризволяще”, – написала артистка.

Свій пост в Інстаграмі Джамала доповнила корисними посиланнями на українські зоозахисні організації, а також фото і відео з Баду – улюбленою собачкою породи шпіц. В ролику чотирилапа дуже влучно підспівує зірковій хазяйці під час розспівування.

Шанувальники у коментарях засипали знаменитість добрими словами та подякували їй за добре серце:

  • “Боже, це так мило! Яка гарнюня собачка!”;
  • “Дякую, що не забуваєте згадувати про тварин, які теж потерпають від війни”;
  • “Ви дуже красива”;
  • “Яка співоча родина!”;
  • “Дякую вам, Джамала! У вас щире та добре серце. Все буде Україна!”.

Схожі статті