Таємна кохана Ярославського Ольга Мартиновська натякнула на усиновлення сироти: вже зібралася у дитбудинок

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська сколихнула мережу розмовами про сиріт з українського дитячого будинку. Усі деталі в статті.

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська під час війни намагається робити усе від неї залежне, аби прискорити перемогу та допомогти тим, хто в її помочі має негайну потребу.

На початку військових дій вона організувала безкоштовну кухню, а також взялася доставляти життєво необхідні ліки киянам, без яких вони б просто померли. Не дивлячись на шалені витрати та неймовірну втому, Ольга працювали день і ніч.

Після декількох місяців вона дозволила собі поїздку закордон для влаштування благодійних вечерь. Нарешті вони з Ярославським зустрілися і змогли знову насолодилися співпрацею.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку

А нещодавно зірка вразила своїх фанатів новиною про візит до дитячого будинку.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку. Скріншот особистої сторінки зірки

“Дитячий будинок чи дитячий прихисток у Львівській області… Дітки, які втратили батьків під час війни. Маю намір завітати до них і не тільки”

У подорож Ольга рушила без Володимира Ярославського, а зі своєю донечкою Вірою. Вочевидь, зіркова родина хоче допомогти діткам не тільки морально, але й матеріально. А можливо, Ольга має можливість запропонувати зе більшу допомогу дитині чи діткам, які залишилися без батьків, і замінити їм рідних.

Нагадуємо, поки що неможливо офіційно усиновити дитину, адже у воєнний час вельми важко знайти родичів сиріт. А це необхідна процедура, аби діти потрапили до правильних рук.

Про бажання стати батьками сортів заговорили такі зірки, як Данієль Салем, Мамаріка, Юрій Горбунов, Наталія Могилевська та багато інших знаменитостей.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.