29-річна Стася Ровінська показала всіх своїх дітей: як виглядають онуки Сніжани Єгорової, яких від неї забрали

Стася Ровінська - популярна українська зірка, яка цього року отримала немало горя. Ведуча розсварилася з мамою, потрапила у вир війни та змушена була їхати закордон.

Українська телеведуча Стася Ровінська стала вельми популярною завдяки проєкту “Твій день”. Та ні впізнаваність, ні купа підписників не змогли приховати смуток від того, що їй довелося посваритися з рідною мамою. Зірка не раз розповідала у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі про, що з ненькою вона не сходиться політичними поглядами.

Анастасія не раз розповідала, що від мами за весь час війни не отримала слів підтримки, а коли ховалася від обстрілів, відчула тотальну байдужість.

Сніжана Єгорова, яка і раніше прославилася проросійськими поглядами, взагалі почала клеймити дочку на своїй сторінці в Телеграмі.

Проте, Стася знайшла підтримку у своїй власній родині. Своє справжнє кохання вона зустріла у 2014 році. Майбутнього чоловіка зустріла ведуча ще у школі. Того ж року у подружжя народився первісток Еван. За 2 роки на світ з’явився хлопчик Еней, а у 2020-му його сестричка – Емма.

Нині все сімейство вирушило у Штати. Обранця Ровінської пропустили, адже він вважається багатодітним батьком. Зірка стверджує, що ця поїздка лише на час воєнних дій і робить це лише заради повноцінного дитинства своїх крихіток.

Малята гарні всі, як на підбір: біляві із дуже жвавими очима. Діти милують не лише їхню неньку, а й її прихильників у мережі. Анастасія не приховує, що дуже щаслива своєму досвіду материнства.

Ця кумедна трійця зростає в українських традиціях. За словами Ровінської малюки вже навіть гімн України знають.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.