Колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова публічно “наїхала” на російського музиканта: “Та задовбали!”

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Олександра Пономарьова Олена Мозгова знову рознесла російських музикантів. Усі деталі в статті.

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова завжди приймала проукраїнську позицію. Патріотичні висловлювання продюсерки не завжди сприймалися публікою адекватно, адже здавалися вельми радикальними, але після того, як почалася війна, велика кількість її підписників, краще зрозуміли мотиви зірки.

Колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова публічно наїхала на російського музиканта. Фотографія з акаунту зірки

Як і її батько, композитор Микола Мозговий, Олена намагається максимально стисло та лаконічно подати свою думку. І в неї це виходить неймовірно добре!

Колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова публічно наїхала на російського музиканта

Нещодавно відомий російський музичний гурт “Ногу свело” записав декілька треків, у яких музиканти засуджували російську агресію. Втім, рядки композицій містять суперечливі формулювання, які викликають шалені дискусії в мережі. До обговорення долучилася і Олена, яка засудила українців, що дякують за пісню від росіян.

“Нічого у нас спільного немає і бути не може! А вас, дорогі українці, ті, які постять це і пишуть “дякуємо”, “вау” і таке інше, я прошу вбити в собі молодшого брата і комплекс меншовартості!” – підписала пост Мозгова.

Варто відмітити, що Олена Мозгова, як її колега Ігор Кондратюк, завжди виступала за те, щоб українська естрада була незалежною від російської. Натомість артисти зазвичай працювали на два табори, заробляючи то тут, то там. Нещодавно композиторка нагадала Олі Поляковій її кокошники, Приходько — Євробачення, а Ані Лорак з Лободою розкритикувала так, як ніхто в Україні.

Схожі статті