Після втечі з України Влад Яма бігає на березі моря, поки колеги захищають країну: де зараз зірковий хореограф

Зірка "Танців з зірками" Владислав Яма з лютого місяця не розкриває місце свого знаходження, однак продовжує активно вести соціальні мережі.

Влад Яма – один із найбільш популярних чоловіків-зірок в українському шоу-бізнесі. Він увірвався до вітчизняного бомонду на початку нульових, коли взяв участь у шоу “Танці з зірками” на “плюсах”, де танцював з Наталею Могилевською. Згодом його почали запрошувати в якості судді на “Танцюють всі”, “Україна має талант” і, звісно, “Танці з зірками”, які допомогли йому одного дня прокинутися відомим.

Аудиторія прихильників Ями поступово збільшувалася. Зараз за його особистим блогом у соціальних мережах слідкують понад 540 користувачів. Їм цікаво спостерігати не лише за професійним ростом Влада, а й за його особистим життям – хореограф одружений з колегою по паркету Ліліаною та виховує разом з нею сина Леона.

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма з дружиною і сином

Зараз Влад Яма разом з родиною не розкриває місця свого знаходиться. Від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію Україну зіркова родина перебувала в себе вдома у Києві. Однак потім Влад, його дружина Ліліана та син Леон покинули домівку.

З лютого місяця хореограф періодично публікує старі архівні фотографії, пригадуючи мирне життя. Нещодавно в особистому блозі він опублікував кадр з відпочинку, на якому він бігає на березі моря.

Влад Яма бігає на березі моря
Влад Яма бігає на березі моря

“Сьогодні теж бігав, але не там”, – зазначив зірковий танцівник у підписі.

Сам Влад не лише приховує інформацію щодо свого місця перебування, а й замовчує факти щодо його діяльності. Відомо, що Влад зараз проводить онлайн майстер-класи з танців. Однак чи займається він волонтерською діяльністю абощо – невідомо.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.