38-річна Оля Полякова зізналася у бажанні розлучитися з чоловіком Вадимом: “Дорікаю кожною копійкою”

Відома українська співачка Оля Полякова багато років тому вигідно вийшла заміж за бізнесмена Вадима Бураковського, але за роки шлюбу стан справ суттєво змінився.

Оля Полякова не приховує, що дуже любить гроші. Коли вона виходила заміж за бізнесмена Вадима Буряковського, він був страшно заможний, а вона була звичайною дівчинкою, яка мріяла про кар’єру і не мала зайвої копійки у кишені.

Оля Полякова зізналася у бажанні розлучитися з чоловіком Вадимом

Оля Полякова після зізнання у відсутності контакту з чоловіком Вадимом публічно зізналася у коханні не йому
Оля Полякова зізналася у бажанні розлучитися з чоловіком Вадимом

Шлюб допоміг їй попрощатися з минулим продюсером, а також з головою поринути у побут, про що вона також не шкодує, адже змогла провести час зі своїми маленькими донечками. 10 років тому відбувся розквіт її кар’єри, і ні для кого не секрет, що він потребував неймовірних інвестицій, які забезпечив Вадим.

Оля Полякова зізналася, чим заробляла на життя до кар'єри співачки
Оля Полякова зізналася у бажанні розлучитися з чоловіком Вадимом

Та згодом у бізнесмена справи пішли не дуже, а от Оля почала заробляти шалені суми.

“Я дорікаю кожною копійкою”, – зізналася Полякова.

Нещодавно зірка зізналася телеведучий Маші Єфросиніній, що через брак фінансів Оля неодноразово хотіла покинути чоловіка. Суперблондинка вважає, що жінка не може заробляти більше за свого чоловіка. Коли ж пара сідала, щоб нарешті визначитися, чи будуть вони розлучатися, Вадим кожен раз заявляв, що залишить коханій усе майно, і це провокувало Олю залишитися в шлюбі.

Варто відзначити, що в період, коли співачка заробляла більше за чоловіка, вона звикла бути головною, а коли Вадим Буряковський встав на ноги та повернув собі заробітки, свою позицію в сім’ї забрати собі не зміг. Оля зізнається, що тепер не хоче віддавати титул голови родини. Втім, Вадим любить свою дружину і не особливо бореться за свій авторитет.

Схожі статті