Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару? Закохалася в вусатого та немолодого інтелігента зі статками

Особисте життя легендарної Софії Ротару досі залишається найбільшою загадкою українського шоу-бізнесу, втім пресі вдається розкривати нові секрети зірки.

За офіційною версією усе своє життя Софія Ротару присвятила єдиному чоловіку — покійному обранцю Анатолію Євдокименко. Вона поховала коханого 20 років тому, але досі згадує його в інтерв’ю та у публікаціях на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Однак преса вважає, що Анатолій не був першим чоловіком Софії Михайлівни.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Подейкують, що легенда радянської та української естради до союзу з Анатолієм перебувала у цивільному шлюбі з Володимиром Івасюком. Композитор написав виконавиці безліч хітів, які стали її візитівкою. Головним аргументом щодо романтичних стосунків Володимира та Софії журналісти висувають неймовірну кількість спільних знімків молодих людей, так, ніби вони проводили разом час, не розлучаючиєсь.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Говорили і про те, що у пари залишилася спільна дитина — дівчинка, яку Софія Михайлівна приховує від публіки. Наявність в неї таємної дитини легенда естради спростувала, а от стосунки з Володимиром Івасюком заперечувати не поквапилася.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Варто відзначити, що коли Івасюк помер усі очікували побачити Софію Михайлівну, але вона була настільки далеко, що не встигла б ні зі яких обставин. Ротару знаходилася у концертному турі і не змогла понести портрет Володимира, як це планувалося. Фанати композитора довго не могли пробачити їй цього вчинку, не розуміючи підґрунтя.

Сама артистка неодноразово говорила, що має безліч таємниць і навіть обіцяла їх розповісти своїм фанатам, але тільки тоді, коли остаточно піде зі сцени. Хто зна, можливо шанувальники Софії Ротару так і не дізнаються правду.

Схожі статті