Катя Осадча несподівано розповіла про поповнення та показала фото з немовлям: “Дитині ще навіть не день”

[minyta-subtitle]

У мирні часи Катерина Осадча була ведучою програми “Світське життя” про життя знаменитостей, однак сьогоднішні реалії змусили дружину Юрія Горбунова змінити діяльність. Силами команди з 1+1 телеведуча займається пошуком зниклих під час війни, поки її зірковий чоловік разом з іншими колегами дає безкоштовні концерти для військовослужбовців по всій Україні.

Через 5 років шлюбу з Юрієм Горбуновим Катя Осадча заговорила про розлучення
Катя Осадча несподівано розповіла про поповнення та показала фото з немовлям

Крім того, Катя не забуває тримати зв’язок з фанатами у соціальних мережах. Цього разу в Інстаграмі Осадчої з’явилося кілька фото з новонародженим сином Данилом майже річної давності. На першому з немовлям позує ведуча, на другому – Горбунов, а на третьому зображена ручка зіркового синочка з біркою.

На цей допис героїню статті наштовхнули роздуми про перемотку часу – який день зі свого життя вона хотіла б прожити ще раз. Цим днем Катерина обрала 19 серпня 2021 року, коли народився Данило:

“В той ранок, коли ми приїхали до палати і тато приліг на диван, а я дивилась на них обох і думала про те, який дивовижний момент, коли дитині ще навіть не день і скільки всього прекрасного попереду, ми були такими безтурботними і щасливими…”.

Телеведуча мріє пригадати той стан, коли життя ще було попереду, всередині не боліло, а їхні діти ще не були дітьми війни.

Катя Осадча несподівано розповіла про поповнення та показала фото з немовлям

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча ще виховують старшого сина Івана, а також не виключають можливості всиновлення сироти у найближчому майбутньому.

Схожі статті