“Стою на краю”: колишня дружина Дзідзьо Славія вперше після розлучення зізналася у своїх почуттях

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Славія вперше після розлучення публічно заговорила про свої почуття. Що непокоїть зірку?

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо Ярослава Хома минулого року дала ряд ексклюзивних інтерв’ю, в яких зізналася про проблеми в шлюбі зі співаком. Згодом пара заявила, що вирішила розлучитися.

Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни
Славія вперше після розлучення зізналася у своїх почуттях

Славія вперше після розлучення зізналася у своїх почуттях

Популярний співак та починаюча артистка вирішили не судитися за майно, тому Дзідзьо добровільно подарував екс-коханій елітну квартиру на березі озера. Після низки публічних конфліктів їм вдалося досягти миру, тому Ярослава припинила розповідати про особисте в інтерв’ю, адже Михайла це дуже бентежило та засмучувало.

Славія вперше після розлучення зізналася у своїх почуттях. Квартира, якою Дзідзьо відкупився

Нещодавно Ярослава розповіла, що вже намагається будувати стосунки з іншими, а також придбала новий будинок. У квартирі, яка їй дісталася від чоловіка вона жити не може, бо все в ній нагадує про колишнє життя. Останнім часом зірка здебільшого відпочиває на різноманітних українських курортах та мальовничих містах.

Нещодавно вона зробила публікацію з одного такого містечка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Саме у цьому пості вона зізналася, що емоційно почувається дуже нестабільною.

Варто відзначити, що Славія далеко не єдина зірка, яка скаржиться на такий психологічний стан. Більшість українських зірок зізнаються, що то радіють, то відчувають повне емоційне виснаження.

Нагадуємо, що Ярослава та Михайло знаходилися у стосунках більше 20 років, а початок їхнього роману бере старт зі студенства.

Схожі статті