Якими виросли усі шестеро дітей Андрія Доманського від трьох різних жінок: одна з матерів – ведуча Лідія Таран

Андрій Доманський мав дуже цікаву історію особистого життя. Шоумен - багатодітний татко, який має шістьох дітей від різних матусь. Якими ж вони виросли?

Популярний ведучий Андрій Доманський може сміливо називати себе татком-рекордсменом, адже він – один з небагатьох знаменитостей, у кого не дві, не три, а цілих шестеро дітлахів. Щоправда, народжували йому їх різні обраниці.

Першою дружиною ведучого стала його землячка-одеситка. Первістка ефектна дівчина подарувала йому у 2000-му році. Назвали синочка красивим українським ім’ям: Василь. За чотири роки на світ народжується перша донечка Доманського – Лада Андріївна.

Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми
Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми

Та цей шлюб виявився не достатньо міцним, адже шоумен вирушає холостякувати у столицю. Там його серце підкорила Лідія Таран, яка у 2007-році народила йому дитину. Милу дівчинку назвали Василиною, хоча мама зараз її кличе інколи Васєю. Проте, мама з татом малечі прожили разом недовго. 3 роки – і стосунків, як не було.

Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною
Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною

Зустрів з часом Андрій свою наступну дружину. Знайомство сталося завдяки роботі та шоу “Хто проти блондинок?”. Ніхто й не очікував, що спокійна та строга Марина зможе звернути увагу на Доманського, який ні дня не може прожити без гумору і жартів.

Андрій Доманський з усіма дітьми

Втім, це кохання подарувала зірці ще двох принцес. Нова обраниця народила ведучому донечок. Проте, сама Марина у цей шлюб прийшла з сином. Хлопець проживав з мамою до одруження і тому батьківський досвід Андрія – розширився. Він став вітчимом юнакові.

Андрій Доманський з синами Василем, Артемом (пасинок) та дочкою Ладою
Андрій Доманський з синами Василем, Артемом (пасинок) та дочкою Ладою

Нагадаємо, що шоумен одружився втретє у 2011 році. З Лідією Таран чоловік був у цивільному шлюбі. Розлучення ошелешило ведучу.

Схожі статті